COACHING

In de praktijk merk ik dat veel mannen en vrouwen niet meer verbonden zijn met hun gevoel en intimiteit in zich zelf en in contact met anderen. Waarbij seksualiteit vaak een middel is geworden om spanningen te ontladen, opvullen en weer leeg voelen. Op jacht naar meer, wat dat ook mag zijn, besteden we vaak meer tijd aan wat we volgens de norm moeten voorstellen, dan aan simpelweg jezelf mogen zijn Zó fijn en niets mis mee. 

Rustend in deze eenvoud kom je tot ontdekking dat je helemaal niet zoveel nodig hebt om er gewoon te mogen zijn. Jezelf ontvangen, vrij van schaamte, vrij van het eeuwigdurend keurslijf. Vrij van de illusoire bedenksels, vrij van de waanzin en de eis te moeten voldoen aan het perfecte ideale plaatje, een gebed zonder eind wat vaak eindigt in ontevredenheid. Er is in essentie niets mis met ons, niets om voor te schamen. Met een open hart aanwezig zijn, het is echt zo eenvoudig en wij maken het soms zó onnodig complex, dat we het bijna niet meer geloven! De mooiste schoonheid en de grootste rijkdom, zijn wij met een open hart in alle eenvoud !                      

Overtuigingen, concepten, beladen conditioneringen en goed of afkeuring omtrent sekse. Deze zijn vaak meer gerelateerd aan de mindset en trend van de tijdgeest dan dat ze iets wezenlijks omvatten. Liefde, intimiteit en acceptatie begint als eerste bij jezelf. We kunnen er lang en breed over praten, filosoferen tot diep in de nacht, analyseren of  bekritiseren,  wat vaak alleen het heersende dominante intellectuele vermogen versterkt, ons gelijk of ongelijk en behoefte aan nog meer wetenswaardigheden. Leven met een open hart in alle eenvoud is een hele mooie basis om je in thuis te voelen, alleen en samen.

Een coaching sessie gaat vaak in combinatie met een massage.
Na de eerste afspraak kun je bezien of je hiermee verder wil gaan.