MASSAGES

KASHMIR TANTRA MASSAGE

De Kashmirische massage is een uitnodiging om in liefde, aandacht en respect te openen in overgave. In dit liefdevol openen en ontvangen van jezelf, ontstaat een verdiepende beleving van de bijzonder helende kracht van bewuste intimiteit en sensualiteit. De Kashmirische massage ontstaat vanuit eenvoud en bewuste ademhaling, die van nature verruimt en je levensenergie weer vrij in beweging brengt ! Met warme olie wordt je gehele lichaam, rustig met zacht vloeiende bewegingen aangeraakt en verfijnd gemasseerd. Tijdens de massage blijf je ontvangen en aanwezig in de energetische flow.

FLOW TANTRA MASSAGE

De Flow Tantra massage is een combinatie waarbij rugspieren, schouders en meridianen zacht tot stevig gemasseerd worden, blokkades en verkrampingen losgemaakt en in balans gebracht. Afgewisseld met een verfijnde energetische massage, met de intentie je levensenergie te laten stromen en een voller en dieper aanwezig zijn in het lichaam. Soms is het nodig de controle, verwachtingen, fysieke en mentale verkrampingen los te laten, om in overgave mee te kunnen gaan.

TANTRA MASSAGE EN SEKSUALITEIT

Massage is in Tantra echter een klein onderdeel en heeft niets te maken met het consumeren van seks. Een Tantra sessie is een bewust beleven. Ook tijdens een massage vraagt het om bewustwording en je hart openen, vrij maken van energie in plaats van bevredigen. Je blijft in de energetische flow en wordt er niet naar een hoogtepunt toegewerkt. Voorafgaande aan de massage vind er een kort gesprek plaats voor een betere persoonlijke afstemming 

Duur massage 90 min kosten € 90 en 120 min € 120